понеделник, 22 септември 2014 г.

Тренировки за мама и бебе


МАМА & БЕБЕ
ТРЕНИРАТ ЗАЕДНО


ЙОГА - БАЛЕТ - ПИЛАТЕС - РИТМИКА

А не може ли с “Татко“ вместо с “Мама“?
- Може разбира се! Записано е “Мама“, понеже сме се съобразили с ти
пичния за нашите географски ширини манталитет.

Кога стартира групата?
- При минимум 12 записани с
тартираме с три дни в седмицата, при 16 записани - четири дни, при над 20 записани - пет дни седмично, при над 30 записани - пет дни седмично с по два часа на ден.

А как уточнявате кой-кога-какво?
- Инструкторите от различните стилове разпределят помежду си кой в кои дни да води.
Заниманията се провеждат всеки делничен ден от 10 до 11:00ч. Клиентите дават заявка за присъствие от предходната седмица, като отмени на записани часове са възможни само между 8:00 и 8:30 часа в сутринта на деня, в който клиентите са възпрепятствани. Клиенти желаещи да тренират повече от 8 пъти месечно се обаждат предварително за всяко след осмото си присъствие между 9:00 и 9:30 в съответния ден, за да проверят дали има свободно място в залата.

Какви са цените?
- Стимулират редовността. Единично посещение 12лв(на място 15лв), за месец 80лв, за три месеца 180лв.


Значи за 60 или 80лв на месец, мога да тренирам всеки делничен ден по един
дори по два часа заедно със своето бебче?
- Да, но това е трудно. По-важното е, че можете да тренирате именно в дните, в които се чувствате добре (и вие и детето ви), а не да се съобразявате с графика на един единствен инструктор.


Групите за начинаещи ли са или за напреднали?
- В тази група не се коментират понятията “напреднал“ и “начинаещ“. Тук се разчита на серии, които стягат зоните отпуснали се в следствие на бременноста и на личния пример, който родителското тяло дава на своето дете. Началните познания по ритмика и солфеж не са за пренебрегване, но тъй като резултатите от тях се проявят след години, не ги изтъкваме сред основните преимущества на курса.

Какво да направя ако детето ми точно в този момент не иска да слуша?
- Не се притеснявайте. Освен инструктора за деня, клиентите биват обгрижвани от още двама членове на екипа, като освен основната зала и санитарния възел, се използват още три помещения. Студиото е така конструирано, че може да се кърми, да се сменят памперси, да се спи или лудува без да се пречи на основното занимание.

Всичко до тук ми харесва, какво да направя сега?
- Подайте "Бланка за записване" на ул. Велчо Атанасов 48 в Редута. Докато чакате да ви извикаме за първо занимание се оборудвайте със слинг и лична постелка тип Шалте.




Въпроси и записване
087 8366 504
087 8830492
088 5459 355
089 7312 460