понеделник, 1 юли 2013 г.

АЗ, АКТЬОРЪТ или АКТЬОРЪТ В МЕН - ИМА ЛИ НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ?

АКТЬОРСКО
МАЙСТОРСТВО
ЛЯТО 2013

"В трудни времена живеем" - това е най-изтъркания и в същото време най-точния израз и то още откакто Свят светува. Иначе казано, винаги настоящето се е оказвало най-трудно.

Защо, ли?
Ами, защото трябва да се взимат решения, които после да се отстояват, а те пък водят след себе си разочарования, трудности, беди и всякакви емоции, но не само положителни. Дай Боже да са само положителни, но . . . едва ли!

Какво да направим?
Да бъдем непремирими! Да бъдем себе си и в същото време да не се харесваме чак толкова, че да се залежаваме в удобните постели на временно задоволеното си (по-скоро заблуденото си) подсъзнание (или Его, както искате го наречете), а да търсим собствената си същина до сетния си ден, без да забравяме и нуждата на близките ни от нашата подкрепа. 
Как се постига такова съвършенство?
Еднозначен отговор на този въпрос никой не може да даде. Едно е сигурното! Трябва да се насочваме възможно най-често навътре към себе си, но и да не забравяме откъде сме тръгнали.

 В това отношение актьорските практики са особено ползотворни. Те са едновременно насочени към нашата същност, но също и към вниманието на околните и то по силата именно на творческите интерпретации.

Ако сме ви накарали да се замислите и от това ви е станало приятно, имайте предвид и още нещо! Един курс по актьорско майсторство няма да ви направи звезди, но в никакъв случай няма и да ви навреди, нито на вас нито на вашите близки.
ОПИТАЙТЕ!

087 8366 504
088 5459 355
089 7312 460